Krabičková dieta Ostrava

Hledáte chutnou a pohodlnou cestu k hubnutí, zdravějšímu životnímu stylu nebo ke splnění specifických stravovacích potřeb? Pak jste na správném místě! I v Ostravě, můžete narazit na naši nabídku. Naše dieta ve formě krabičkových jídel, kterou nabízíme našim klientům, je výsledkem 7 let zdokonalování menu a jídel na základě zpětné vazby od našich zákazníků. Nabízíme až 15 různých diet, přizpůsobených různým potřebám a preferencím.

Cateringová dietní služba v Ostravě – Pomelo

Objednejte si dietu pro sebe

Naše jídla procházejí přísnou kontrolou dennodenně, abychom vám zaručili čerstvost, zdraví a lahodnou chuť. Dieta „Výběr menu“ poskytuje plnou kontrolu nad jídly, což umožňuje výběr z 15 různých variant na každý den.

Vyberte svou oblíbenou dietu Pomelo

Dieta s dodáním v Ostravě – zdraví v krabičce

Správná dieta je klíčová pro dosažení cílů jak při budování svalové hmoty, tak při redukci tělesného tuku. Pomelo nabízí bohatý výběr dietních krabičkových jídel, která dodáváme přímo pod dveře našich zákazníků v Ostravě. Naše nabídka zahrnuje různé plány stravování od 1000 do 3500 kalorií s možností eliminace alergenů a složek. Objednejte si Pomelo a užívejte si pohodlí zdravého stravování v Ostravě!

Dodáváme také na: